MY FAVOURITES THIS SUMMER

MY BEST TIPS ABOUT FASHION

Skærmbillede 2015-07-09 kl. 21.53.32

Hey girls!

Nu er en ny uge skudt igang, og jeg tænkte at jeg ville starte den med at give jer nogle af mine bedste tips, omkring mode. Mode er en stor del af mit liv. Jeg elsker at læse omkring mode og “købe” mode, hvis man kan sige det. Derfor har jeg gjort mig en del erfaringer omkring mode. Jeg er ikke ekspert, men ekspert for mig selv. Og det er det i også skal være. Det er det, mode handler om. Ovenover har jeg fundet nogle citater, fra verdens førende elite indenfor mode, som Karl Lagerfeld, Ralph Lauren, Anna Wintour og et af dem, er blevet sagt af Coco Chanel. Jeg har taget citaterne ud fra det jeg vil sige noget om.

Nu vil jeg fortælle jer om mine tips:

  • Mit første tip er, at det er vigtig at føle sige tilpas i det man køber. Det skal være behageligt at have på og du skal ikke føle dig dum. Du skal ikke bare købe, bare for at købe.
  • Mit andet tip, starter hvor de sidste sluttede. Det er at man skal købe trendsene der passer til en selv. Det er vigtig du er dig selv. Du skal købe det tøj der passer til dig, altså din personlighed. Der er altid mange trends på en gang, men tag dem du føler for og dem der viser hvem du er. Ligesom et af citaterne siger, at stil er at sige hvem man er, uden at snakke. Og at mode kommer indenfra.
  • Det trejde er, at du skal vide hvem du er som person. Og det skal du også vide for at tage mit 2. råd til dig. Hvad vil du vise? Hvem vil du udstråle?  Ligesom det ene citat sige, hvorfor ændre sig. Når du først har fundet din stil, så behold den. Det er at sige hvem man er uden at snakke, og i prøver at fortæller personer hvem i er, ved det i har på. Derfor skal i først finde jer selv. Vær unik, som Anna Wintour siger.
  • Mit fjerde og sidste råd, er når du har fundet din stil er, om du vil købe noget dyrt eller noget der er billigere? Og hvilke butikker passer til dig? og hvad vil du købe, så det passer til din stil? Det her råd, er meget individuelt. Jeg forholder mig mest, til det citat der siger, buy less, choose well. Når du har fundet din stil, så find ud af hvor du så kan købe det henne. Og hvad der passer til den. Også er det ikke så nemt at lave fejlkøb.

 

Jeg håber at mine råd var hjælpsomme. Mange af rådene ligger tæt op af hinanden, men så alligevel så langt fra hinanden. Husk altid at være jer selv, og ikke lav om på jer selv. Vær unik. Find ud af hvem i er, også er i godt på vej. I alle er gode som i er. Blev lige lidt følsom her, men håber det var hjælpsomt. Kys for nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVOURITES THIS SUMMER