LATELY ON INSTAGRAM

MY INSPIRATION UNDER MY READING PERIODE

 

 

568fd5219faf22a4d804f83f75379aa6

Hej girls!

Jeg faldt over det her billede på Facebook for ikke ret lang tid siden. Og da jeg er en stor fan af Ryan Gosling, kunne det ikke passe bedre. I går var jeg til min anden eksamen, og det var i fysik/kemi, og det behøves vi ikke at snakke om. Jeg trak elektromagnetisme, som er et af de sværeste emner, ifølge mig. Men nu er det fortid og jeg skal aldrig have fysik mere og skal ikke bruge det til noget, så whatever. På mandag står den på matematik, som er en gruppeeksamen, så det er dejligt.

Jeg synes ikke at i kunne gå glip at dette fantastiske billede, så jeg ville lige dele det med jer. HUSK at alle kan ikke være gode til alt og der er noget man er bedre til end andre. HUSK at være tro mod jer selv og tro på det i kan. IKKE sammenlign jer med nogen – I skal være den bedste version af jer selv, da der kun er en af JER! Held og lykke til alle dem der er gang med eksaminerne. Og hvis i har en øv-dag, så bare kig på dette lækre billede øverst i indlægget! Må I have en dejlig tirsdag. Nu vil jeg smutte ned og træne. Kys for nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY ON INSTAGRAM