JUST ORDERED

MY STYLE ICONS

Hej piger!

Velkommen til indlægget, som jeg har glædet mig til at udgive. Håber i får en god weekend. Kys for nu!

Kristina Bazan:  Mit første stilikon er ingen andre end Kristina Bazan. Hun er også mit girl crush, men nu endte hun i dette indlæg (der kommer et om girl crush senere). Hendes stil er blandet, men alt det hun har på, ligner bare hende. Det er hendes egen stil. Hun er altid med på moden. Selvom hun rejser verden rundt, er hun altid stilfuld. Hun er helt casual, klassisk og samtidig er der noget kant over det. Jeg er misundelig. Jeg beundrer hende BIG TIME.

Skærmbillede 2015-07-09 kl. 22.56.22

Kendall Jenner: Mit andet stilikon, er selvfølgelig Kendall Jenner. Verdens nye topmodel og it-girl. Hendes stil er meget casual og fin. Hun er en af dem jeg får allerstørt inspiration fra, da hendes stil minder lidt om min. Men hendes er bare meget sejere. Hun er en af dem der kan have alt på, og så stadig se godt ud. Jeg er stor fan. Det kan godt være at det er en grim ting, men jeg er jaloux, på hendes stil og ville gerne eje hendes garderobe.Skærmbillede 2015-07-09 kl. 23.10.40

Cara Delevingne: Mit tredjes stilikon, er vores alle Cara. Caras stil er meget blandet, men samtidig kan man se det er Cara. Hun tager på så det passer til den specielle lejlighed. Jeg er stor fan af hendes stil og den måde hun sætter det  sammen på. Og der hente jeg stor inspiration fra. Hvis man kigger på modeverden, kan man ikke komme udenom hende. Hvem vil ikke gerne være Cara Delevingne? Hvis i ikke ved hvem det er, så skynd jer at finde ud af det.
Skærmbillede 2015-07-12 kl. 17.42.24

Pernille Teisbæk: Mit fjerde og sidste stilikon, er Pernille Teisbæk, som er Danmarks svar på modedronning. Hun imponerer mig gang på gang, med hendes tøj. Ligesom Kendall Jenner, er hun en af dem jeg får allermest inspiration fra. Jeg ville ihverfald gerne have hendes garderobe. Hendes stil er meget minimalistisk, samtidigt med at den er stram og fashion-forward, da hun altid ved hvad der kommer på mode. Jeg er beundrer med stor B og jaloux med stort J. Tjek hende ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED