SNEAK PEAK 

MARC

 
  
             Armbånd Marc by Marc Jacobs

Hej girls!

I forrige indlæg lagde jeg et sneak peak op, om mit nye køb fra Marc by Marc Jacobs. Og jeg har sådan glædet mig til at vise jer mit….. nye armbånd. Jeg elsker det allerede, og det har sættet på mit håndled lige siden jeg købte det. Det er helt enkelt og alligevel lidt anderledes, lige som jeg kan lide det. Det er et tidsløst armbånd, og når jeg kigger på det, mener det mig om, da jeg sluttede i folkeskolen, fordi at jeg fik penge af min mormor til at købe noget. Jeg ville købe noget, som ville kunne holde i mange år og synes dette armbånd gjorde jobbet meget godt. Har også overvejet at købet en ring eller et par øreringe, som passer til, da jeg stadig har penge i overskud fra min mormor. Hvad synes i om armbåndet?
Jeg glæder mig også til at vise jer billeder fra min tur til Århus. Det var en helt fantastisk tur og jeg har en masse billeder. Jeg har også et andet indlæg, som jeg skal have vist jer, om hvad jeg mere købte. Der er spændende indlæg på vej. I får først lige et indlæg nu, da min mor havde fødselsdag i går og så skulle jeg jo lige fejre hende. Men kan i have en forsat god dag. Kys for nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEAK