UPDATE FROM STOCKHOLM 

GIRL CRUSH – KENZA ZOUITEN

Skærmbillede 2015-07-25 kl. 00.40.57

 

Hey girls!

Mit næste indlæg om girl crush handler om Kenza Zouiten. Hun er Sveriges største modeblogger. Og nu hvor jeg er taget til Stockholm, Sverige, som er der hvor hun kommer fra, synes jeg ikke det kunne passe bedre. Kenza er en stor inspiration for mig i alt det hun gør, og specielt hendes stil. Hun ejer også sit eget tøjfirma IvyRevel. Hun er en succeskvinde og der er ikke noget hun ikke kan. Oven i, er hun jo også bare vildt smuk. Hun rejser verden rundt og hun er altid stilfuld. Kenza er også meget åben og omsorgsfuld, for hendes læsere. Hun vil altid gerne møde dem, og prøver altid at planlægge et meet-up. En ren powerkvinde. Hvis hun foresætter, tror jeg hun bliver en stor personlighed inden for mode og bare for rigtig mange piger. Jeg glæder mig ihverfald til at følge med i hendes udvikling. Og det synes jeg også i skulle tage at gøre.

———————————————————————————————————————————————–

Dette var lige en opdatering her fra Stockholm. Håber i har det godt hjemme i Danmark. I morgen drager jeg videre mod Malmø, som jeg også glæder mig til. Vi ses i forhåbentlig i Malmø. Kys for nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE FROM STOCKHOLM