FINALLY SPRING

THE NEXT FEW MONTHS

Skærmbillede 2015-04-13 kl. 16.19.15

Hej sweeties!

Dagens indlæg handler i dag, om hvad der sker de næste par måneder. Status er lige nu, er at jeg går i 9. klasse, på de sidste par måneder. Jeg glæder mig helt vildt meget, til at jeg står med mit eksamensbevis i hånden, men før det kan ske, ligger der nogle hårde måneder forude. Jeg skal have lavet de sidste afleveringer (Psst, kan lige sige at det ikke er sjovt at have en fysik aflevering, som ligger og venter), planlagt sidste skoledag, som jeg glæder mig helt utroligt meget til. Jeg skal til ny elevdag på min efterskole, på næste tirsdag. Lige om hjørnet, kommer de skriftlige eksaminer, som starter den 4. maj. Og efter de er afsluttet, sammen med sidste skoledag, får jeg læseferie og samtidigt kommer de mundtlige eksaminer. Det bliver nogle hårde, men spændende, måneder, som jeg går i møde. Jeg mangler lige en ting til, haha. I mellem alt det her, kommer konfirmationssæsonen. Har også lige to jeg skal til, så ja, men er sikker på jeg når alt.

Det kan betyder, at der kan risikere at blive lidt stille på bloggen det næste stykke tid. Vil gøre alt hvad jeg kan for at få lagt så mange indlæg op, så muligt. Håber i forstår – Kys for nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALLY SPRING