I WANNA WEAR: DOUBLE DENIM

FINALLY SPRING

PicMonkey CollagePicMonkey Collage IMG_6043 IMG_6045

 

Jakke Envii – Bukser Samsøe/Samsøe – Cardigan Saint Tropez – T-shirt COS (similar HERE)- Tørklæde By Malene Birger – Sko Nike – Smykker Pilgrim

Hej sweeties!

Så er mit første outfit indlæg endelig ude. Jubiii!!! I går skød jeg billeder med min veninde Mia, som også har en blog, jeg synes i skal tjekke ud, HER. Senere fik jeg to af mine andre bedste veninder på besøg også. Vi havde sådan en hyggelig aften og morgen. Så dejligt at tilbringe noget kvalitetstid med dem man holder af.

I går var jeg iført min nye grå jakke, samt et par af mine yndlings bukser og et dejligt farverigt tørklæde. Super simpel og casual outfit. Det var skønt vejr i går, så det var en perfekt dag at få taget nogle billeder i. Dejligt at man kan mærke at foråret er på vej!.

Nu vil jeg smutte igen, da jeg skal gøre mig klar, til at mig og min familie skal ud og spise! Kan I have en god lørdag aften. Kys for nu!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANNA WEAR: DOUBLE DENIM