MY WEEKEND

PILGRIM


PicMonkey Collage PicMonkey CollageSmykke Pilgrim

Hej sweeties!

I mit sidste indlæg talte jeg om at jeg havde købt en lille ting til mig selv. Det i kan se ovenover, var hvad jeg købte. Et smykke far Pilgrim, fra deres sommer kollektion 2015. Det er et super fint og enkelt smykke, men alligevel er det lidt vildere end jeg plejer. Det giver lidt kant til ens outfit, og kan gøre det lidt mere “checket”. Jeg tror jeg kommer til at bruge det meget her hen over sommeren, og til de arrangementer man nu skal til.  Jeg er allerede helt forelsket i det.

Jeg har lagt et link til jer hvor man kan købe det, men lige nu er det desværre udsolgt i sølv på deres hjemmeside. Men det kan være i er mere til guld, for det er nemlig super flot til en dejlige solbrun hud. Ellers kan det købes i alle Pilgrims forretninger. Det er ikke særligt dyrt, af at være sådan et fint smykke, i dejlig kvalitet. Et lille aften indlæg til jer. Håber i nyde det gode vejr udenfor. Vi blogges. Kys for nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND