D. 24.06.15 // TRANSLOKATION

SUMMER PLANS

Skærmbillede 2015-06-29 kl. 16.36.12

Skærmbillede 2015-06-29 kl. 18.10.06

 

Skærmbillede 2015-06-29 kl. 19.49.14

Hey girls!

Ja, nu er det mit første indlæg efter jeg officelt er færdig med folkeskolen. Så det vil sige at vi nu er trådt ind i sommeferien, og man kan endelig mærke at det er ved at være sommer. Men sommeferie betyder at man skal, for mit vedkommende, ud at rejse. Og ovenover har jeg lavet nogle collager med hvad jeg skal foretage mig i min sommerferie. Mig og min mor tager et smut til Århus i morgen til på onsdag, fordi at min far og bror ikke er hjemme, og så tænkte vi at vi ville foretage os noget. Og da vi elsker Århus tænkte vi, hvorfor ikke? Så det glæder jeg mig til. I min familie, kan vi godt lide Sverige, så der tager vi et smut over på storbysferie, som jeg også glæder mig til. Vi starter med at kører til Kastrup, derefter tager vi toget til Stockholm, og der i 5 dage, hvorefter vi taget toget til Malmø, og er der i 3 dage. Og derefter toget hjem til Kastrup og efter kører vi hjem til Odense.

Ellers skal jeg nyder sommeren, med min familie og med mine veninder, inden det går vildt for sig, da jeg skal starte på efterskole. Og så har jeg lige været til Tinderbox fredag, og lørdag var jeg ude at høre Topgunn. I går var jeg til fødselsdag, så der var jeg ikke afsted. Hvad skal i lave i ferien? Kys for nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D. 24.06.15 // TRANSLOKATION