THE PERFECT SWEATER

16.06.15 // ONE DIRECTION

image1 3 image1 4 image1 image2 2 image2 3 image2 image3 2 image3 3 image3 image4 2 image4 3 image4 image5 2 image5 3 image5 image1 2

Hej girls!

Det tog lidt tid at hente billederne, men nu fik jeg dem endelig uploadet, så her er de. Det er lidt dårlig kvalitet, da de er taget med min iPhone 6 og da jeg har jeg zoomet ind, men det er bedre end ingenting.

Som jeg snakkede om i forrige indlæg, ville jeg fortælle om hvad jeg lavede i tirsdag, og som i kan se ovenover, var jeg til One Direction koncert i Horsens, sammen med en af mine bedste veninder, Amanda, og min kusine, Louise. Det er 3. gang jeg ser dem live. De to andre gange har været i Forum og Parken i København. Og som i nok ved var Citybois at opvarme, og det var nu også meget fedt. Men da One Direction gik på, ændrede stemningen sig helt og det var en helt fantastisk aften og atmosfæren var virkelig fed. Alle sang med og havde bare en god tid. Af alle de koncerter jeg har været til, ligger den her helt i toppen. Det der er fedt ved One Direction er, at de bare lever sig ind i stemningen og laver hvad der falder dem ind. De laver jokes og har bare en god tid, og de formår at få publikum med. Det er en koncert jeg altid vil se tilbage på, med et kæmpe smil. Og på de to timer formår de at spille mange af deres sange, samtidigt med de har det sjovt. De får en til at glemme alt om tid og sted. Så alt i alt en helt uforglemmelig koncert. Er der nogle af jer der kan lide One Direction, og var nogle af jer af sted? Kys for nu! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT SWEATER